Bestill huskatalog

Bestill huskatalog fra Lierhus. Vi leverer i Lier, Drammen, Nedre- og Øvre Eiker – ja, faktisk i hele Vestfold, Buskerud, Asker og Bærum.

Hvorfor velge Lierhus?

Vi vet hvor viktig din boligdrøm er, derfor vet vi også at absolutt alt vi sier, lover og gjør er med på å forme din opplevelse av prosessen helt frem til resultatet; ditt nye hjem.

Vårt mål er å skape trygge prosesser for våre kunder. Derfor gir vi 10 år reklamasjonsfrist, som er helt unikt i bransjen. Vi garanterer boligkjøpere høy kvalitet i alle ledd.

Hos Lierhus betaler du ingenting for å tegne om boligen din. Husbygging handler om dine spesifikke behov på alle plan. Hvert enkelt Lierhus gir et solid rammeverk av høy kvalitet. Innenfor denne rammen står du helt fritt til å forandre, nytegne og tilpasse huset til eksakt dine krav, ønsker og behov.

Vi kjenner våre håndverkere og har valgt dem for kunnskap, presisjon og faglig dyktighet. Våre håndverkere skal bidra til at du opplever hele prosessen som smidig og lystbetont. At du er i trygge hender. At du føler deg veldig godt ivaretatt.

Vi bygger for fremtiden. Derfor er vi i forkant på materialvalg, krav og standarder. Vi setter vår ære i å ha kunnskap om det siste på markedet til en hver tid. Vårt ansvar stanser ikke når du har flyttet inn. Vi tar ansvar for ditt hus inn i fremtiden. For at du som eier av et Lierhus skal ha trygghet for ditt valg.

 

Felter merket * er påkrevet.