Bestill vår gratis huskatalog

Lierhus har 20 års erfaring med å realisere husdrømmer. I vår gratis huskatalog ser du alle hustypene vi tilbyr. Katalogen kan lastes ned direkte fra nettsiden etter at du har registrert deg, og du vil også få den tilsendt på e-post.

Huskatalogen inneholder våre standard hustyper – enten som utgangspunkt for å endre til ditt drømmehus eller som inspirasjon for akkurat dette, eller kanskje du finner drømmehuset med én gang.

Arkitekttegnet
– for dine personlige ønsker

Husbygging handler om behov, ønsker og drømmer. Hvert enkelt Lierhus er gjennomtenkt og tegnet av arkitekter for at de skal være gode hus å bo i. Vi strekker oss også langt for å tilpasse boligen til behovene dine, tomten din og økonomien din. Det er ditt prosjekt som skal realiseres!

10 års reklamasjonsfrist
– for din sikkerhet

Du skal føle deg trygg når du bygger bolig med oss. Derfor har vi reklamasjonsfrist på hele 10 år etter overtakelse, selv om loven bare krever 5. Dermed må vi ha et ekstra bevisst forhold til kvaliteten i alt vi leverer. Ditt hus er nemlig viktig for oss også! Med stor yrkesstolthet etterstreber vi å gjøre vårt aller beste når vi bygger sammen med deg.

Vi både bygger og bryr oss
– om dine husdrømmer

Lierhus er en gjeng dedikerte mennesker som alle jobber mot samme mål – å hjelpe deg med å sette opp drømmeboligen. Vi tror på at vi kommer best i mål ved å lede deg gjennom prosessen med ærlighet, dedikasjon og kunnskap. Hver dag gjør vi vårt ytterste for å holde høyest mulig kvalitet i arbeidet vi gjør.

Lierhus bygger i følgende kommuner: 

  • Viken: Oslo, Asker, Bærum, Drammen, Lier, Øvre Eiker, Modum, Hole, Kongsberg, Frogn, Ås, Nordre Follo, Vestby. 
  • Vestfold: Holmestrand, Tønsberg, Horten.

En huskatalog til inspirasjon

I huskatalogen finner du 21 forskjellige husmodeller som du bare får hos oss. Disse kan du la deg inspirere av, bygge som de fremstår eller få tegnet om til ditt behov. Vi er blant de aller mest fleksible i bransjen, og vi står klare til å hjelpe deg med å tilpasse husmodellene etter dine ønsker og behov.  Sett deg ned med huskatalogen og finn ut hva som passer best for deg og dine.

Boligdrømmen bygges på erfaring hos oss

Vår lange erfaring gjør oss ikke bare til en trygg leverandør. Det har også gitt oss en forståelse for at alle har ulike behov og ønsker sitt hus på sin måte. Det betyr at selv om vi har laget en rekke smarte løsninger, sørget for godt med dagslys i stua og en hjemmekoselig atmosfære på kjøkkenet, er det ikke sikkert at du vil ha alt akkurat på denne måten.

De ulike hustypene i huskatalogen kan tilpasses akkurat slik du vil ha det. Kanskje vil du ha et lysere gulv, et ekstra vindu i gangen eller litt sprekere fliser på badet. Kanskje vil du ha et rom litt større, en annen kledning eller flere stikkontakter i garasjen. Vi kan også tilpasse de ulike husene slik at de passer skråtomt, vinkles riktig med tanke på de beste solforholdene, blir skjermet fra trafikkert vei – eller andre forhold som gjelder der du skal bygge. Dine endringsønsker behøver ikke bety at huset blir vesentlig dyrere. Bruk vår huskatalog som inspirasjon og gjør de endringene som trengs for at det skal bli til nettopp ditt drømmehus.

Din prosjektleder for din nye bolig

Lierhus er din prosjektleder gjennom hele prosessen og tar dialogen med våre håndverkere som bygger ditt drømmehus. Med denne oversikten over hele prosessen kan vi også gi deg et fullstendig tilbud, inkludert priser på alle de tilpasningene du ønsker, før vi setter i gang byggingen. Dette gir deg en trygg og forutsigbar byggeperiode.

Ekstra trygghet når du skal bygge eget hus

Å bygge eget hus kan være et overveldende prosjekt. Våre fagfolk leder deg trygt gjennom det. Og, når huset står ferdig, dobler vi reklamasjonsfristen loven gir deg krav på – i Lierhus har vi 10 års reklamasjonsfrist.

Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt boligprosjekt – og bygge din nye drømmebolig!