Huskategori: Funkishus

Lierstranda

Lierstranda er en elegant funkisbolig som er arkitekttegnet med praktiske løsninger. Her får du en stor og luftig hall med eget praktisk garderoberom, og det er satt av ekstra plass til innvendig lagring i 2. etasje. Du kan lett gjøre om loftsstuen til et femte soverom ved behov. Her har du nok plass til hele storfamilien!

Lierstranda er en av våre elegante funkisboliger som er spesielt arkitekttegnet for at hele familien skal ha boltreplass i fellesareal, samtidig som hele 4 soverom gir hver og en i familien mulighet for private soner.

I 1. etasje finner du husets store stue og åpne kjøkkenløsning, med avgrensing mot en hall med storslått dobbeltdør. Romslig garderobe er lagt separat til hallen, hvor også badet og vaskerommet finner sin naturlige plass. Utvendig finnes en sportsbod for lett tilgjengelig lagring av alt av familiens utstyr.

2. etasje er boligens sove- og «underholdningsavdeling», hvor en stor stue er omkranset av 4 soverom og bad. Ett av soverommene «henger» ut fra vegg med tilhørende vindusflater. Stuen har direkte utgang til en terrasseperle.

Lierstranda er tegnet for den aktive familien, som ønsker praktiske løsninger kombinert med funkisboligens lekre design.

Lahell

Utmerket bolig som passer i skrånet terreng. Lahell er et estetisk flott hus med alle de praktiske løsningene man trenger. 3 soverom i egen etasje gir hovedsoverommet den lille ekstra private sonen. Stor, flott takterrasse og lekker loftstue. Separat utleiedel over garasje gir god utnyttelse av tomten.

Lahell er et hus vi er stolte av. Det har «wow»-faktor så det holder, og rommer alt en familie kunne ønske seg på 3 plan. Den har til og med egen utleiedel!

Det estetiske er ivaretatt i denne typiske funkisboligen. Samtidig er det praktiske løsninger som gjennomgang til garasje, åpne stuearealer, walk-in garderobe og eget «master» baderom.

1. etasje er formet rundt en hall, der 3 soverom, romslig bad, luftig TV-stue, bod og vaskerom/teknisk rom med gjennomgang til garasje er tilpasset.

2. etasje er for dyrking av familielivet, med luftige kjøkken- og stuearealer. Soverom med walk-in garderobe og egen inngang til «master» baderom, samt en liten bod. På samme plan ligger en separat utleiedel med egen inngang, åpen kjøkken- og stueløsning, soverom, bad, bod og en flott balkong.

3. etasje består av en stor loftsstue med utgang til en luftig takterrasse på hele 40 kvm, med egen bod som egner seg for lagring av utemøbler.

Gilhusodden

Et moderne hus med stramme linjer som passer for skrå tomt. Mange spennende detaljer og vinkler. Gilhusodden er en innholdsrik bolig med loftstue og takterrasse, 4 soverom og egen tv-stue – eller hva med å gjøre det til et hjemmekino-rom?

Gilhusoddens spennende detaljer og vinkler bryter med det tradisjonelle. Huset har stramme linjer og er en moderne opplevelse. Fra hovedinngangen i sokkeletasjen inviteres du rett opp trappen, med gjennomlys fra inngangsparti til topp av trapp.

Boligen har 3 soverom og bad/vaskerom i egen avdeling. TV-stuen i tilknytning til trapp gir en åpen og plasseffektiv trappeløsning. Hovedetasjen har stue, romslig kjøkken/allrom med utgang til terreng. Hovedsoverommet har god garderobeplass/bod i direkte tilknytning til rommet, og egen inngang til bad.

Ideell tomt skråner opp mot vest, slik at inngangen er mot øst og uteplass på terreng utenfor kjøkken vender mot syd/vest. Dør ut fra loftstue har takoverbygg. Takterrassen er tilpasset Asker kommunes kommuneplan.

Engersand

Engersand er et moderne hus med stramme linjer og store vinduer, som gir mye lys. Kjøkkenet er sentrert midt i rommet og gir en romslig og sosial sone. Dette er et hus med mange muligheter og løsninger. Garasje integrert i boligen gir direkte adkomst til huset via sportsbod.

De rene linjers estetikk, moderne og sosialt. Engersand inviterer til å samles, kjøkkenet sentrert midt i rommet skaper en sosial romløsning. En halvvegg mot trappen gjør at lyset fra vinduet slipper inn på kjøkkenet.

Dette er en enebolig med flatt tak hvor du får 4 soverom og 2 stuer. I 1.etasje er soverom, TV-stue, bad/vaskerom og en romslig sportsbod. Kontoret fungerer som gang mellom oppholdsrom og privat bad/gjestebad. I 2.etasje er det hovedsoverom, kjøkken, stue og en bod. Herfra er det utgang til takoverbygget veranda med vindeltrapp ned til terreng. En stor sportsbod binder garasje og bolig sammen. Engersand er et åpent, stilrent hus med muligheter.

Tyrifjorden

En romslig tomannsbolig med god plass i alle rom. Tyrifjorden har spennende detaljer, som «sittevindu» på kjøkkenet. Her får du hele 4 soverom, 2 stuer, 2 bad og separat vaskerom i begge enheter.

Stor, åpen og moderne tomannsbolig med mange muligheter. I hovedetasjen har vi lagt vekt på åpenhet. Etasjehøyden på 2,6 meter og store vindusflater gir en lys, luftig og åpen løsning. Sittegruppe på hver side av kjøkkenet gir rom for både ro og samvær. Kjøkkenets utkragede vindu gir unik utsiktsmulighet – både innover og ut av boligen. Løsningen gir godt utsyn og masse lys, men reduserer samtidig innsynet. Etasjen har et stort hovedsoverom med gode garderobemuligheter og eget bad, vindfang, gjestetoalett, sportsbod og en lys overbygd balkong. Overlys fra tak-kuppel over trappen gir dagslys midt i huset og helt ned til gangen i underetasjen.

Nede er det ytterligere 3 soverom og en stor TV-/kjellerstue med overbygd utgang til hagen. I tillegg er det ekstra bad, vaskerom og bod og i denne etasjen.