Huskategori: Garasje

Tverråsen

Rene linjer og store vindusflater gir boligen mye naturlig lys. Tverråsen har et spennende design for den som ønsker smarte og praktiske løsninger. Stor, delvis overbygget terrasse over garasje. Direkte adkomst fra dobbelgarasje til bolig.

Praktiske hensyn er maksimalisert i 1. etasje, hvor 3 soverom, bad, TV-stue og vaskerom med utgang til garasje er plassert. Huset har gjennomgang fra flott inngangsparti direkte til dør mot bakkeplassert terrasse.

2. etasje er familiens samlingssted, med åpen kjøkkenløsning til en gedigen stue, eller alternativt to stuer. Stort hovedsoverom med walk-in garderobe. Kjøkkenet har eget spiskammer for kjølerom eller oppbevaring av tørrvarer. Terrassen, med direkte utgang fra stue, er delvis overbygd slik at den kan brukes også når været er litt mer ruskete.

Huset er bygget med store vindusflater som gir naturlig lys og hygge, spesielt i kjøkken og stue.

Tverråsen er tegnet for deg som ønsker maksimal plass, med smarte og praktiske romløsninger. Designet og helheten på huset gjør dette til en klassiker!

Lierstranda

Lierstranda er en elegant funkisbolig som er arkitekttegnet med praktiske løsninger. Her får du en stor og luftig hall med eget praktisk garderoberom, og det er satt av ekstra plass til innvendig lagring i 2. etasje. Du kan lett gjøre om loftsstuen til et femte soverom ved behov. Her har du nok plass til hele storfamilien!

Lierstranda er en av våre elegante funkisboliger som er spesielt arkitekttegnet for at hele familien skal ha boltreplass i fellesareal, samtidig som hele 4 soverom gir hver og en i familien mulighet for private soner.

I 1. etasje finner du husets store stue og åpne kjøkkenløsning, med avgrensing mot en hall med storslått dobbeltdør. Romslig garderobe er lagt separat til hallen, hvor også badet og vaskerommet finner sin naturlige plass. Utvendig finnes en sportsbod for lett tilgjengelig lagring av alt av familiens utstyr.

2. etasje er boligens sove- og «underholdningsavdeling», hvor en stor stue er omkranset av 4 soverom og bad. Ett av soverommene «henger» ut fra vegg med tilhørende vindusflater. Stuen har direkte utgang til en terrasseperle.

Lierstranda er tegnet for den aktive familien, som ønsker praktiske løsninger kombinert med funkisboligens lekre design.

Lahell

Utmerket bolig som passer i skrånet terreng. Lahell er et estetisk flott hus med alle de praktiske løsningene man trenger. 3 soverom i egen etasje gir hovedsoverommet den lille ekstra private sonen. Stor, flott takterrasse og lekker loftstue. Separat utleiedel over garasje gir god utnyttelse av tomten.

Lahell er et hus vi er stolte av. Det har «wow»-faktor så det holder, og rommer alt en familie kunne ønske seg på 3 plan. Den har til og med egen utleiedel!

Det estetiske er ivaretatt i denne typiske funkisboligen. Samtidig er det praktiske løsninger som gjennomgang til garasje, åpne stuearealer, walk-in garderobe og eget «master» baderom.

1. etasje er formet rundt en hall, der 3 soverom, romslig bad, luftig TV-stue, bod og vaskerom/teknisk rom med gjennomgang til garasje er tilpasset.

2. etasje er for dyrking av familielivet, med luftige kjøkken- og stuearealer. Soverom med walk-in garderobe og egen inngang til «master» baderom, samt en liten bod. På samme plan ligger en separat utleiedel med egen inngang, åpen kjøkken- og stueløsning, soverom, bad, bod og en flott balkong.

3. etasje består av en stor loftsstue med utgang til en luftig takterrasse på hele 40 kvm, med egen bod som egner seg for lagring av utemøbler.

Engersand

Engersand er et moderne hus med stramme linjer og store vinduer, som gir mye lys. Kjøkkenet er sentrert midt i rommet og gir en romslig og sosial sone. Dette er et hus med mange muligheter og løsninger. Garasje integrert i boligen gir direkte adkomst til huset via sportsbod.

De rene linjers estetikk, moderne og sosialt. Engersand inviterer til å samles, kjøkkenet sentrert midt i rommet skaper en sosial romløsning. En halvvegg mot trappen gjør at lyset fra vinduet slipper inn på kjøkkenet.

Dette er en enebolig med flatt tak hvor du får 4 soverom og 2 stuer. I 1.etasje er soverom, TV-stue, bad/vaskerom og en romslig sportsbod. Kontoret fungerer som gang mellom oppholdsrom og privat bad/gjestebad. I 2.etasje er det hovedsoverom, kjøkken, stue og en bod. Herfra er det utgang til takoverbygget veranda med vindeltrapp ned til terreng. En stor sportsbod binder garasje og bolig sammen. Engersand er et åpent, stilrent hus med muligheter.