Huskategori: Moderne

Tverråsen

Rene linjer og store vindusflater gir boligen mye naturlig lys. Tverråsen har et spennende design for den som ønsker smarte og praktiske løsninger. Stor, delvis overbygget terrasse over garasje. Direkte adkomst fra dobbelgarasje til bolig.

Praktiske hensyn er maksimalisert i 1. etasje, hvor 3 soverom, bad, TV-stue og vaskerom med utgang til garasje er plassert. Huset har gjennomgang fra flott inngangsparti direkte til dør mot bakkeplassert terrasse.

2. etasje er familiens samlingssted, med åpen kjøkkenløsning til en gedigen stue, eller alternativt to stuer. Stort hovedsoverom med walk-in garderobe. Kjøkkenet har eget spiskammer for kjølerom eller oppbevaring av tørrvarer. Terrassen, med direkte utgang fra stue, er delvis overbygd slik at den kan brukes også når været er litt mer ruskete.

Huset er bygget med store vindusflater som gir naturlig lys og hygge, spesielt i kjøkken og stue.

Tverråsen er tegnet for deg som ønsker maksimal plass, med smarte og praktiske romløsninger. Designet og helheten på huset gjør dette til en klassiker!

Sneisa

Sneisa er vår minste bolig, men med god arealutnyttelse gir den likevel plass til 4 soverom. Her er hver kvadratmeter utnyttet, med både vaskerom, 2 bad og loftstue. Et prisgunstig alternativ til din første bolig.

Dette er et «snasent» og minimalistisk hus som inneholder hele 4 soverom på et mindre areal. Huset er designet for den travle, moderne familien, som ikke ønsker store areal som ikke benyttes fullt ut av familien.

Vårt mål med Sneisa, er at det skal romme hele familien, samtidig som vi utnytter plassen maksimalt. Det hele pakkes inn i et moderne uttrykk for fremtiden.

I 1. etasje møter du entré og bad med tilhørende eget vaskerom, samt en utvendig bod. Fra entreen er det inngang til åpen løsning for kjøkken og stue/spisestue, hvor både sofagruppe og spiserom får god plass. Det er beleilig nok direkte utgang til terrasse fra stuen.

I 2. etasje er det hele 4 soverom, hvorav ett stort med rikelig plass. Soverommene omkranser en loftstue og tilhørende bad som vil skape et sted hvor familien kan samles, se på TV eller bare slappe av.

Huset representerer det moderne og kommende innen husbygging, hvor mindre og effektive boliger erstatter store boliger med ubenyttede arealer. Dette er huset for familien som tenker fornuftig og på fremtiden!

Skimten 2

Skimten 2 har takutstikk og fasader med en kombinasjon av liggende og stående kledning. Det gir det tradisjonelle et moderne preg. Store vindusflater gir mye lys til oppholdsrom i begge etasjer, og den gode planløsningen er beholdt, med mye plass og store rom.

Med Skimten 2 har vi beholdt den gode planløsningen til Skimten-huset som gjør dette til en praktisk og romslig familiebolig.

Glasåsen 1

La tradisjon møte moderne arkitektur, og slipp lyset inn! Med store vindusflater og 4 meter takhøyde i stue og kjøkkenområde, gir Glasåsen en god romfølelse. Hovedsoverom har eget bad og praktisk walk-in garderobe.

Fantastisk romfølelse, åpent, tradisjon møter modernitet. Dette er en romslig familiebolig for skrå tomt. Skrå himling og gode vindusflater i stue og på kjøkken inviterer lyset inn og skaper en luftig romopplevelse.

Boligen er tilgjengelig for rullestol med inngang i 1. etasje. Fine detaljer, gode løsninger.

Knausen

Knausen er et moderne og åpent hus. En spennende tak- og vindusløsning i stueområdet slipper inn masse lys.  For den kreative og kresne kan man enkelt gjøre tilpasninger i første etasje. Hva med et eget bibliotek eller treningsrom?

Tidløst, åpent og lyst; en moderne bolig godt tilpasset skrått terreng. Opplevelsen av lys og rom er essensiell for denne boligen. Fra et luftig og lyst vindfang går du via lavere gangsone inn i en åpen, luftig stue. Knausen har også en spennende vindusløsning i kjøkken- og stueområdet.

Boligen har romslige løsninger og totalt 4 soverom, i tillegg til gode oppholdsrom i begge etasjer. Dette huset er tilgjengelig for rullestol på inngangsplanet. Knausen er et hus med kreative muligheter og løsninger.

Glitre

Et tradisjonelt hus med moderne preg som passer til skrå tomt. Glitre har spennende romløsning på hovedbad, som gjør det til en liten, privat sone. En romslig entré med stor garderobe forenkler hverdagen, og plassutnyttelsen gjør Glitre til en innholdsrik bolig for mange behov.

Huset får mye lys gjennom de spennende vindusløsningene i begge etasjer. Glitre er et hus med mye plass og store rom i 2 fulle etasjer.

1. etasje inneholder entré med stor garderobeløsning, et praktisk bad tilknyttet vaskerom, 2 soverom, innvendig bod og utvendig sportsbod.

2. etasje har åpen stue-/kjøkkenløsning med utgang til balkong og 2 soverom tilknyttet bad med moderne og spennende innredningsløsning. Ett av soverommene har dør med utgang til hage.

Fjordparken

En bolig med rene og moderne linjer. Stue og kjøkken har åpen løsning, ekstra takhøyde og utgang til balkong. Fjordparken kan enkelt tilpasses med inngang nede, og kan dermed plasseres på de fleste tomter. Boligen har også godkjent utleiedel med ett soverom. 

I 2. etasje kommer du inn i en lys hall med gjestetoalett og garderobe. Fjordparken har stue/kjøkken i åpen løsning, med ekstra takhøyde og utgang til stor terrasse.

Her er bad og to soverom, det ene med balkong. I 1. etasje er det to like soverom og en stue med utgang til hagen, samt bad, bod og eget vaskerom.

Muligheten for å tilpasse med inngang nede og utleiedel, gir huset fleksibilitet for ulike livsfaser eller ekstra leieinntekter.

Finnemarka

Enkel og innholdsrik tomannsbolig. God utnyttelse av arealet i hver etasje gjør at Finnemarka har nok plass til hele familien. 4 soverom, loftstue og åpen kjøkken- og stueløsning i hver enhet. Overbygget entré med bod til lagring.

Enkelt og tradisjonelt, moderne og stramt, uten dill; med dette huset får du en oversiktlig og inviterende tomannsbolig. Finnemarka er et godt hus for to familier, to generasjoner, eller for venner vegg i vegg. Dette er den minste tomannsboligen vi har, med en smart, moderne og arealeffektiv planløsning. 2. etasje inneholder et stort hovedsoverom, bad og 3 mindre soverom.

De dype vinduene slipper uterommet inn og skaper god romfølelse. Gangen mellom soverommene kan benyttes som ekstra stue. Her får du mye hus på få kvadratmeter. Praktisk romfordeling og god utnyttelse av etasjene. Finnemarka er lett å bo i, og lett å like.