Huskategori: Skråtomt

Glasåsen 3

Liker du Glasåsen-huset, men ønsker en mer tradisjonell stil, velger du Glasåsen 3 med takutstikk og terrasse. Vi ivaretar store fasadevinduer og 4 meter takhøyde i stue/kjøkken som slipper inn mye lys. Her får du alt du trenger: 4 soverom, 2 bad, 2 stuer og vaskerom.

Vi har videreført Glasåsen i en mer tradisjonell variant med takutstikk og terrasse. Planløsningen er noe endret, men den er fortsatt tilgjengelig for rullestol med inngang i 1. etasje. Lyset er ivaretatt med de store fasadevinduene og takhøyden i stue/kjøkken er fortsatt 4 meter.

Lahell

Utmerket bolig som passer i skrånet terreng. Lahell er et estetisk flott hus med alle de praktiske løsningene man trenger. 3 soverom i egen etasje gir hovedsoverommet den lille ekstra private sonen. Stor, flott takterrasse og lekker loftstue. Separat utleiedel over garasje gir god utnyttelse av tomten.

Lahell er et hus vi er stolte av. Det har «wow»-faktor så det holder, og rommer alt en familie kunne ønske seg på 3 plan. Den har til og med egen utleiedel!

Det estetiske er ivaretatt i denne typiske funkisboligen. Samtidig er det praktiske løsninger som gjennomgang til garasje, åpne stuearealer, walk-in garderobe og eget «master» baderom.

1. etasje er formet rundt en hall, der 3 soverom, romslig bad, luftig TV-stue, bod og vaskerom/teknisk rom med gjennomgang til garasje er tilpasset.

2. etasje er for dyrking av familielivet, med luftige kjøkken- og stuearealer. Soverom med walk-in garderobe og egen inngang til «master» baderom, samt en liten bod. På samme plan ligger en separat utleiedel med egen inngang, åpen kjøkken- og stueløsning, soverom, bad, bod og en flott balkong.

3. etasje består av en stor loftsstue med utgang til en luftig takterrasse på hele 40 kvm, med egen bod som egner seg for lagring av utemøbler.

Glasåsen 1

La tradisjon møte moderne arkitektur, og slipp lyset inn! Med store vindusflater og 4 meter takhøyde i stue og kjøkkenområde, gir Glasåsen en god romfølelse. Hovedsoverom har eget bad og praktisk walk-in garderobe.

Fantastisk romfølelse, åpent, tradisjon møter modernitet. Dette er en romslig familiebolig for skrå tomt. Skrå himling og gode vindusflater i stue og på kjøkken inviterer lyset inn og skaper en luftig romopplevelse.

Boligen er tilgjengelig for rullestol med inngang i 1. etasje. Fine detaljer, gode løsninger.

Glasåsen 2

Et hus hvor tradisjon møter det moderne. Stue- og kjøkkenområdet i 2. etasje med 4 meter takhøyde og store vinduer gir flott utsyn over omgivelsene. 2 soverom i hver etasje og hovedsoverom med eget bad og praktisk walk-in garderobe.

Fantastisk romfølelse, åpent, tradisjon møter modernitet. Dette er en romslig familiebolig for skrå tomt. Skrå himling og gode vindusflater i stue og på kjøkken inviterer lyset inn og skaper en luftig romopplevelse.

Boligen har inngang fra underetasje. Fine detaljer og gode løsninger.

Knausen

Knausen er et moderne og åpent hus. En spennende tak- og vindusløsning i stueområdet slipper inn masse lys.  For den kreative og kresne kan man enkelt gjøre tilpasninger i første etasje. Hva med et eget bibliotek eller treningsrom?

Tidløst, åpent og lyst; en moderne bolig godt tilpasset skrått terreng. Opplevelsen av lys og rom er essensiell for denne boligen. Fra et luftig og lyst vindfang går du via lavere gangsone inn i en åpen, luftig stue. Knausen har også en spennende vindusløsning i kjøkken- og stueområdet.

Boligen har romslige løsninger og totalt 4 soverom, i tillegg til gode oppholdsrom i begge etasjer. Dette huset er tilgjengelig for rullestol på inngangsplanet. Knausen er et hus med kreative muligheter og løsninger.

Gilhusodden

Et moderne hus med stramme linjer som passer for skrå tomt. Mange spennende detaljer og vinkler. Gilhusodden er en innholdsrik bolig med loftstue og takterrasse, 4 soverom og egen tv-stue – eller hva med å gjøre det til et hjemmekino-rom?

Gilhusoddens spennende detaljer og vinkler bryter med det tradisjonelle. Huset har stramme linjer og er en moderne opplevelse. Fra hovedinngangen i sokkeletasjen inviteres du rett opp trappen, med gjennomlys fra inngangsparti til topp av trapp.

Boligen har 3 soverom og bad/vaskerom i egen avdeling. TV-stuen i tilknytning til trapp gir en åpen og plasseffektiv trappeløsning. Hovedetasjen har stue, romslig kjøkken/allrom med utgang til terreng. Hovedsoverommet har god garderobeplass/bod i direkte tilknytning til rommet, og egen inngang til bad.

Ideell tomt skråner opp mot vest, slik at inngangen er mot øst og uteplass på terreng utenfor kjøkken vender mot syd/vest. Dør ut fra loftstue har takoverbygg. Takterrassen er tilpasset Asker kommunes kommuneplan.

Glitre

Et tradisjonelt hus med moderne preg som passer til skrå tomt. Glitre har spennende romløsning på hovedbad, som gjør det til en liten, privat sone. En romslig entré med stor garderobe forenkler hverdagen, og plassutnyttelsen gjør Glitre til en innholdsrik bolig for mange behov.

Huset får mye lys gjennom de spennende vindusløsningene i begge etasjer. Glitre er et hus med mye plass og store rom i 2 fulle etasjer.

1. etasje inneholder entré med stor garderobeløsning, et praktisk bad tilknyttet vaskerom, 2 soverom, innvendig bod og utvendig sportsbod.

2. etasje har åpen stue-/kjøkkenløsning med utgang til balkong og 2 soverom tilknyttet bad med moderne og spennende innredningsløsning. Ett av soverommene har dør med utgang til hage.

Fjordparken

En bolig med rene og moderne linjer. Stue og kjøkken har åpen løsning, ekstra takhøyde og utgang til balkong. Fjordparken kan enkelt tilpasses med inngang nede, og kan dermed plasseres på de fleste tomter. Boligen har også godkjent utleiedel med ett soverom. 

I 2. etasje kommer du inn i en lys hall med gjestetoalett og garderobe. Fjordparken har stue/kjøkken i åpen løsning, med ekstra takhøyde og utgang til stor terrasse.

Her er bad og to soverom, det ene med balkong. I 1. etasje er det to like soverom og en stue med utgang til hagen, samt bad, bod og eget vaskerom.

Muligheten for å tilpasse med inngang nede og utleiedel, gir huset fleksibilitet for ulike livsfaser eller ekstra leieinntekter.

Tyrifjorden

En romslig tomannsbolig med god plass i alle rom. Tyrifjorden har spennende detaljer, som «sittevindu» på kjøkkenet. Her får du hele 4 soverom, 2 stuer, 2 bad og separat vaskerom i begge enheter.

Stor, åpen og moderne tomannsbolig med mange muligheter. I hovedetasjen har vi lagt vekt på åpenhet. Etasjehøyden på 2,6 meter og store vindusflater gir en lys, luftig og åpen løsning. Sittegruppe på hver side av kjøkkenet gir rom for både ro og samvær. Kjøkkenets utkragede vindu gir unik utsiktsmulighet – både innover og ut av boligen. Løsningen gir godt utsyn og masse lys, men reduserer samtidig innsynet. Etasjen har et stort hovedsoverom med gode garderobemuligheter og eget bad, vindfang, gjestetoalett, sportsbod og en lys overbygd balkong. Overlys fra tak-kuppel over trappen gir dagslys midt i huset og helt ned til gangen i underetasjen.

Nede er det ytterligere 3 soverom og en stor TV-/kjellerstue med overbygd utgang til hagen. I tillegg er det ekstra bad, vaskerom og bod og i denne etasjen.