Huskategori: Tomannsbolig

Finnemarka

Enkel og innholdsrik tomannsbolig. God utnyttelse av arealet i hver etasje gjør at Finnemarka har nok plass til hele familien. 4 soverom, loftstue og åpen kjøkken- og stueløsning i hver enhet. Overbygget entré med bod til lagring.

Enkelt og tradisjonelt, moderne og stramt, uten dill; med dette huset får du en oversiktlig og inviterende tomannsbolig. Finnemarka er et godt hus for to familier, to generasjoner, eller for venner vegg i vegg. Dette er den minste tomannsboligen vi har, med en smart, moderne og arealeffektiv planløsning. 2. etasje inneholder et stort hovedsoverom, bad og 3 mindre soverom.

De dype vinduene slipper uterommet inn og skaper god romfølelse. Gangen mellom soverommene kan benyttes som ekstra stue. Her får du mye hus på få kvadratmeter. Praktisk romfordeling og god utnyttelse av etasjene. Finnemarka er lett å bo i, og lett å like.

Tyrifjorden

En romslig tomannsbolig med god plass i alle rom. Tyrifjorden har spennende detaljer, som «sittevindu» på kjøkkenet. Her får du hele 4 soverom, 2 stuer, 2 bad og separat vaskerom i begge enheter.

Stor, åpen og moderne tomannsbolig med mange muligheter. I hovedetasjen har vi lagt vekt på åpenhet. Etasjehøyden på 2,6 meter og store vindusflater gir en lys, luftig og åpen løsning. Sittegruppe på hver side av kjøkkenet gir rom for både ro og samvær. Kjøkkenets utkragede vindu gir unik utsiktsmulighet – både innover og ut av boligen. Løsningen gir godt utsyn og masse lys, men reduserer samtidig innsynet. Etasjen har et stort hovedsoverom med gode garderobemuligheter og eget bad, vindfang, gjestetoalett, sportsbod og en lys overbygd balkong. Overlys fra tak-kuppel over trappen gir dagslys midt i huset og helt ned til gangen i underetasjen.

Nede er det ytterligere 3 soverom og en stor TV-/kjellerstue med overbygd utgang til hagen. I tillegg er det ekstra bad, vaskerom og bod og i denne etasjen.

Lierdalen

Lierdalen er en stor, klassisk tomannsbolig. Arealeffektiv planløsning med 4 store soverom og 2 stuer i hver del. Boligen har store vinduer og med soverom med walk-in garderobe og egen inngang til bad.

Nede er det hovedsoverom med walk-in garderobe, bod og egen inngang til bad. Boligen har stue og kjøkken i åpen løsning, med store vinduer i stuen. Rettløpstrapp binder etasjene sammen og går opp til en svært romslig loftstue, 4 soverom, bad og stor bod. Det er mulig å velge «mønt» himling i loftstuen.

Lierdalen gir romfølelse og en opplevelse av åpen, god plass.