Huskategori: Tradisjonelt

Eggekollen

Moderne bolig med et klassisk uttrykk – med Eggekollen får du store rom og store vindusflater, som gir mye lys og åpenhet. Dette møter deg allerede når du kommer inn i den store, luftige hallen. Boligen har 4 soverom på samme plan, og hovedsoverom har tilknyttet walk-in garderobe. Flott bolig som er både stram og vakker.

Huset representerer vårt nye herskapshjem. Vi har lenge ønsket å tilby en bolig som er stram,  vakker og evigvarende aktuell. Det har vi klart med Eggekollen, som er en modernisering av et klassisk uttrykk, hvor plassutnyttelse og store rom er i fokus.

I 1. etasje møter du en stor hall, som fører direkte inn i en praktisk stue- og kjøkkenløsning med flere soner, samt egen TV-stue adskilt med dør. Hallen har også tilgang til bad og en stor bod. Fra stuen fører store dører ut på terrasse på bakkenivå.

2. etasje inneholder fire soverom, ett med egen walk-in garderobe, en massiv stue, bod og bad. Huset defineres av en balkong på for- og bakside.

I Eggekollen har vi prioritert store rom og store vindusflater for lys og åpenhet, samtidig som det ikke går utover privatlivet.

Glasåsen 3

Liker du Glasåsen-huset, men ønsker en mer tradisjonell stil, velger du Glasåsen 3 med takutstikk og terrasse. Vi ivaretar store fasadevinduer og 4 meter takhøyde i stue/kjøkken som slipper inn mye lys. Her får du alt du trenger: 4 soverom, 2 bad, 2 stuer og vaskerom.

Vi har videreført Glasåsen i en mer tradisjonell variant med takutstikk og terrasse. Planløsningen er noe endret, men den er fortsatt tilgjengelig for rullestol med inngang i 1. etasje. Lyset er ivaretatt med de store fasadevinduene og takhøyden i stue/kjøkken er fortsatt 4 meter.

Eiksetra

Lierhus - Eiksetra - tradisjonelt hus med stor og lys stue

Et tradisjonelt, romslig og praktisk hus. Med 4 soverom, tv-stue og stort kjøkken, har Eiksetra boltreplass for både store og små. 1,4 meter høye knevegger i andre etasje gir ekstra god romfølelse og en større loftsetasje.

Klassisk, tradisjonell bolig med god oversikt. Dette er rett og slett et hyggelig hus! I 1. etasje, som er hovedetasjen, er det 2 innganger. Hovedinngangen i Eiksetra er lys og trivelig med mye garderobeplass. Bi-inngangen er kombinert med vaskerom/bod og mulighet for god garderobeplass. En stor, lys stue med åpen løsning til romslig kjøkken gir mange muligheter.

2. etasje har 1,4 meter høye knevegger, det gir god romfølelse på dette planet også. Stort kjøkken byr på spiseplass for mange. Og her får du 4 romslige soverom, TV-stue og et stort bad med plass til badekar.

Glasåsen 2

Et hus hvor tradisjon møter det moderne. Stue- og kjøkkenområdet i 2. etasje med 4 meter takhøyde og store vinduer gir flott utsyn over omgivelsene. 2 soverom i hver etasje og hovedsoverom med eget bad og praktisk walk-in garderobe.

Fantastisk romfølelse, åpent, tradisjon møter modernitet. Dette er en romslig familiebolig for skrå tomt. Skrå himling og gode vindusflater i stue og på kjøkken inviterer lyset inn og skaper en luftig romopplevelse.

Boligen har inngang fra underetasje. Fine detaljer og gode løsninger.

Skimten 1

Prisgunstig og romslig familiebolig. 4 soverom på samme plan og stor garderobe ved inngangspartiet er praktiske løsninger for storfamilien. Med Skimten 1 får du et hyggelig hus med god plass.

En praktisk og romslig familiebolig i moderne preg som passer en flat tomt. Skimten 1 har store vindusflater som gir mye lys til oppholdsrom i begge etasjer. Dette gir også den åpne løsningen mellom kjøkken og stue ekstra god romfølelse.

Skimten er et hus med mye plass og store rom i 2 fulle etasjer. 1. etasje inneholder stor hall med egen garderobeløsning, stue/kjøkken med praktisk skyvedørsløsning ut til hagen, samt bad, vaskerom og sportsbod med tilgang fra utsiden.

2. etasje inneholder 4 store soverom, bad, stor stue/oppholdsrom og en praktisk bod for oppbevaring og lagring.

Et hyggelig hus med god plass og familievennlige løsninger.

Lierdalen

Lierdalen er en stor, klassisk tomannsbolig. Arealeffektiv planløsning med 4 store soverom og 2 stuer i hver del. Boligen har store vinduer og med soverom med walk-in garderobe og egen inngang til bad.

Nede er det hovedsoverom med walk-in garderobe, bod og egen inngang til bad. Boligen har stue og kjøkken i åpen løsning, med store vinduer i stuen. Rettløpstrapp binder etasjene sammen og går opp til en svært romslig loftstue, 4 soverom, bad og stor bod. Det er mulig å velge «mønt» himling i loftstuen.

Lierdalen gir romfølelse og en opplevelse av åpen, god plass.