Kundeløfte

..

Arkitekttegnet – for dine personlige ønsker

Store valg – viktige detaljer. Husbygging handler om dine spesifikke behov på alle plan. Hvert enkelt Lierhus gir et solid rammeverk av høy kvalitet. Innenfor denne rammen står du helt fritt til å forandre, nytegne og tilpasse huset til eksakt dine krav, ønsker og behov.

10 års reklamasjonsfrist – for din sikkerhet

10 års reklamasjonsfrist betyr lavest mulig risiko for deg som husbygger. Dette tilbyr vi med god selvtillit. Lang erfaring har gitt kunnskap og trygghet for en kvalitet som vi vet at vi kan stå inne for, i alle ledd. Vår reklamasjonsfrist er unik i bransjen.

Fra idé til ferdig bolig – for dine spesielle behov

Valget er ditt. Vi kan hjelpe deg gjennom hele prosessen. Fra første idé.  Via alle faser. Frem til du har flyttet inn og bestemt hvor skapet skal stå. Eller du kan bruke oss på deler av prosessen, der du trenger oss mest. Vi byr på 100 % fleksibilitet.

Nye arkitekttegnede hus – for din individuelle smak

Hvert eneste Lierhus er gjennomtenkt til minste detalj. Estetisk og stilmessig variasjon skal møte dagens kresne husbygger – inn i fremtiden. Funksjonelle planløsninger skal fungere smidig i hverdagen. Materialvalg skal innfri strenge kvalitetskrav. Spør oss om råd! Vi kan svare for hvert eneste valg i hvert eneste hus.

Våre utvalgte håndverkere – for dine kresne krav

Smidig prosess fra a til å; vi vet hva et byggeprosjekt krever. Vi kjenner våre håndverkere og har valgt dem for kunnskap, presisjon og faglig dyktighet. Våre håndverkere skal bidra til at du opplever hele prosessen som smidig og lystbetont. At du er i trygge hender. At du føler deg veldig godt ivaretatt.

Morgendagens materialvalg – for din fremtid

Vi bygger for fremtiden. Derfor er vi i forkant på materialvalg, krav og standarder. Vi setter vår ære i å ha kunnskap om det siste på markedet til en hver tid. Vårt ansvar stanser ikke når du har flyttet inn. Vi tar ansvar for ditt hus inn i fremtiden. For at du som eier av et Lierhus skal ha trygghet for ditt valg.