Kundeløfte

Øivind Bergstrand, daglig leder i Lierhus ser i kamera og smiler. Foto.

 

Vi tar vare på din største investering

Lierhus og våre ansatte skal kjennetegnes ved ærlighet, dedikasjon og kunnskap.

  • Du kan stole på at vi vil være gode rådgivere for deg når du skal bygge bolig.
  • Gjennom hele prosessen har vi deg som kunde i fokus.
  • Vi har lang erfaring og våre tekniske løsninger følger alltid gjeldende lover og regler.

Å bygge hus kan være en komplisert og krevende prosess som varer i 8-12 måneder, og av og til mer. Ved å velge en god samarbeidspartner vil prosessen bli enklere.

Veien fra din drøm til virkelighet krever mange valg – både av deg og av oss. Da er det godt å vite at våre boligkonsulenter gjør dette hver dag, hele året. Vi vet hva som fungerer, hva som er smart og hva som kan være vanskelig og en sjelden gang umulig.

Et godt grunnlag er viktig for å lykkes. Våre to prosjekterende ingeniører er i løpende dialog, slik at de tekniske løsningene er nøye gjennomtenkte helt fra første spiker slås inn.

Vår mann på byggesak sørger for godkjenning av byggeriet hos kommunen. Han gir løpende råd vedrørende krav kommunen stiller, og sørger for at du er orientert gjennom hele prosessen.

En av våre byggeledere tar over ansvaret når boligen din er klar for bygging. Han har ansvar for fremdriften og koordineringen av de forskjellige fagene inn i prosessen til riktig tidspunkt.

Med Lierhus på laget får du et sterkt team som tar godt vare på deg gjennom hele prosessen – slik at du kan realisere din boligdrøm!

 

Arkitekttegnet – for dine personlige ønsker

Finner du ikke drømmeboligen din blant våre hus? Vi tilpasser den gjerne!

Husbygging handler om behov, ønsker og drømmer. For å innfri dine forventninger, strekker vi oss langt for å tilpasse boligen til behovene dine, til tomten din og til økonomien din. Det er tross alt ditt prosjekt som skal realiseres! Hvert enkelt Lierhus er gjennomtenkt og tegnet av arkitekter for at de skal være gode hus å bo i. Hver familie har sine behov, og det er da det er bra at Lierhus er en av bransjens mest fleksible når det gjelder endringer. Har du for eksempel behov for et ekstra soverom? Mer lagringsplass, større vinduer, eller ekstra boltreplass til barna? Du står fritt til å forandre, nytegne og tilpasse huset slik at det blir perfekt for deg. Dette betyr at du kan designe din drømmebolig, uten høye arkitektkostnader. Når vi er enige om et utgangspunkt for tegninger og leveransens omfang, sender vi deg et endelig pristilbud.

Vi bruker ikke elementer eller precut, men plassbygger alle våre hus. Dette gir oss store muligheter for fleksibilitet. Vi har derfor mange kunder som benytter oss til oppføring av husprosjekter med tegninger fra andre arkitekter. Vi ser frem til å hjelpe deg med å realisere din boligdrøm!

 

10 års reklamasjonsfrist – for din sikkerhet

10 års reklamasjonsfrist betyr lavest mulig risiko for deg som husbygger. Dette tilbyr vi med god selvtillit. Lang erfaring har gitt kunnskap og trygghet for en kvalitet som vi vet at vi kan stå inne for, i alle ledd. Vår reklamasjonsfrist er unik i bransjen.

 

Fra idé til ferdig bolig – for dine spesielle behov

Valget er ditt. Vi kan hjelpe deg gjennom hele prosessen. Fra første idé.  Via alle faser. Frem til du har flyttet inn og bestemt hvor skapet skal stå. Eller du kan bruke oss på deler av prosessen, der du trenger oss mest. Vi byr på 100 % fleksibilitet.

 

Nye arkitekttegnede hus – for din individuelle smak

Hvert eneste Lierhus er gjennomtenkt til minste detalj. Estetisk og stilmessig variasjon skal møte dagens kresne husbygger – inn i fremtiden. Funksjonelle planløsninger skal fungere smidig i hverdagen. Materialvalg skal innfri strenge kvalitetskrav. Spør oss om råd! Vi kan svare for hvert eneste valg i hvert eneste hus.

 

Våre utvalgte håndverkere – for dine kresne krav

Smidig prosess fra a til å; vi vet hva et byggeprosjekt krever. Vi kjenner våre håndverkere og har valgt dem for kunnskap, presisjon og faglig dyktighet. Våre håndverkere skal bidra til at du opplever hele prosessen som smidig og lystbetont. At du er i trygge hender. At du føler deg veldig godt ivaretatt.

 

Morgendagens materialvalg – for din fremtid

Vi bygger for fremtiden. Derfor er vi i forkant på materialvalg, krav og standarder. Vi setter vår ære i å ha kunnskap om det siste på markedet til en hver tid. Vårt ansvar stanser ikke når du har flyttet inn. Vi tar ansvar for ditt hus inn i fremtiden. For at du som eier av et Lierhus skal ha trygghet for ditt valg.