Vår visjon

Arbeid med penn på en plantegning. Foto.

 

Lierhus vil være kundenes førstevalg fordi vi beviser seriøsitet, troverdighet og faglig dyktighet i alt vi gjør.

Å velge Lierhus skal være et valg av tillit. Tillit til at Lierhus ivaretar den bevisste husbyggerens krav til ærlighet, sterk dedikasjon og høy kunnskap.

Vi kjenner våre håndverkere og har valgt hver enkelt for kunnskap, presisjon og faglig dyktighet. Våre håndverkere sikrer smidig, inspirerende og sikker prosess fra a-å.

 

Vår historie

Vi ble etablert i Drammen 1.1.2004. Vi leverer hus i Vestfold, Buskerud, Asker og Bærum og har rammeavtaler med spesielt utvalgte, anerkjente håndverksgrupper og bedrifter.

Vi legger vekt på fleksible løsninger som gir kunden stor valgfrihet i hele prosessen, fra valg av produkter, tilpasninger, leveranser og ferdiggraden av huset. Med Lierhus velger du stor eller liten grad av egeninnsats, etter eget ønske. Vi gir gjerne tilbud på hus etter andres arkitekttegninger når dette er ønskelig. Lierhus samarbeider også med flere utbyggere hvor vi bl.a. bygger tomannsboliger og rekkehusløsninger.

Ærlighet som inngir tillit

Vi setter vår ære i å være kundenes tillit verdig, hver eneste dag. Vi vet hvor viktig din boligdrøm er, derfor vet vi også at absolutt alt vi sier, lover og gjør er med på å forme din opplevelse av prosessen helt frem til resultatet; ditt nye hjem.

Dedikasjon som realiserer drømmer

Vi i Lierhus jobber her fordi vi elsker å realisere boligdrømmer. Alle som deltar i våre boligprosjekter må være dedikert til å leve opp til våre høye kvalitetsmål. Derfor stiller vi like store krav til håndverkere og samarbeidspartnere, som til oss selv.

Kunnskap som gir trygghet

Mange år i bransjen har gitt oss viktig erfaring. Vi vet hva som kreves gjennom hele prosessen, fra kjøp av tomt til nøkkelferdig hus. I tillegg legger vi stor vekt på kontinuerlig opplæring, ny kunnskap og kompetanseutvikling i forkant av bransjen.