Meny

25 MODERNE REKKEHUSBOLIGER I AUSTADVEIEN

AUSTAD / FJELL – EN DYNAMISK BYDEL I UTVIKLING

Austad/Fjell er en bydel med mange kvaliteter. Det er et høytliggende område med fantastiske utsiktsmuligheter, og det er nært til store grøntområder.

Bydelen som har fått sitt navn fra flere gårder har en stor og variert bebyggelse, og har en rekke viktige institusjoner innenfor sine grenser. Fra Austadveien er det kort vei til Fjell skole og Galterud ungdomsskole.

Beveger man seg noen hundre meter oppover åsen bak Austadveien kommer man inn i Strømsåsen som er del av et vidstrakt markaområde som strekker seg over fem kommuner. Strømsåsen byr på flotte turopplevelser, og om sommeren er spesielt Blekktjern et populært turmål for badelystne. Om vinteren er det opparbeidet skiløyper fra parkeringsplassen ved Galterud.

LIVET I AUSTADVEIEN
Austadveien borettslag byr på en enklere hverdag i et populært og barnevennlig område.

Rett ved borettslaget finner du både barneskole og ungdomsskole i tillegg til flere barnehager. En dagligvareforretning ligger 350 meter lenger ned i veien. I tillegg er det kort vei til legesenter, bydelshus og en ny flerbrukshall som åpnet i 2013.

Kollektivtilbudet fra Austadveien er svært godt. Nærmeste busstopp er Laurits Grønlandsvei som betjenes av linje 16 med avgang mot sentrum én gang i timen. 350 meter lengre ned i veien finner du busstoppet Skogerveien som betjenes av linje 3 med avganger hvert 10. minutt fra morgen til kveld.

Det er også et godt utbygd sykkelnett som gjør det lett å komme seg frem med sykkel.